За нас

 

    DigitalEconomy.bg е независима онлайн платформа, която цели да помага, образова и насочва потребителите в онлайн пространството. DigitalEconomy.bg цели да повиши информираността сред обществото като покаже възможностите, опасностите и новостите в дигиталната среда.

    Фондация “Институт за проучване на онлайн пазара” е напълно независима институция, която работи изцяло в полза на обществото и потребителите в онлайн средата. В последните години дигиталната икономика бележи значителни ръстове, за разлика от информираността сред потребителите. Чрез проекта DigitalEconomy.bg целим да увеличим значително досега на потребителите до полезна и практична информация, на която може да вярва.

   DigitalEconomy.bg не се притеснява да показва марки и брандове от България и света, когато те служат за пример на останалите и създават иновации в дигиталната икономика. Организацията е изцяло с нестопанска цел и не предлага реклама и рекламни услуги. Фондация “Институт за проучване на онлайн пазара” е създадена изцяло в полза на хората и техните нужди в дигиталната среда.

Mobile Sliding Menu