Общи условия

 1. Общи правила

  1. Използването от Ваша страна на продуктите, софтуера и услугите (наричани общо „услуги” в този документ) на DigitalEconomy.bg изисква спазването на посочените Условия за ползване. Уебсайтът DigitalEconomy.bg е собственост на Фондация “Институт за проучване на онлайн пазара”, Булстат: 177110791.

  2. Използването на DigitalEconomy.bg се счита за приемане на настоящите Условия за ползване чрез факта на използването им. Отварянето на страници на сайта www.DigitalEconomy.bg и/или следването на препратки в него представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат, приема и се задължава да спазва настоящите Условия за ползване (наричани „условия” в този документ). Ако не приемате настоящите условия, моля не използвайте услугите на DigitalEconomy.bg.

  3. Освен, ако не е посочено друго, всяка нова функционалност увеличаваща или обогатяваща настоящите услуги на DigitalEconomy.bg ще е обект на настоящите условия.

  4. Ползването на Ваша страна на услугите предоставяни от сайта на DigitalEconomy.bg (до които можете да достигнете по няколко начина, включително, но не само чрез мрежата World Wide Web, но и чрез PDA, мобилен телефон и RSS емисии) изисква спазването на условията за ползване независимо на какво устройство и независимо от начина, по който ги достъпвате. 

  5. Услугите до които имате достъп на сайта на DigitalEconomy.bg включват (без да се ограничават конкретно до):

   • достъп от Ваша страна до предоставяните чрез уеб браузър информационни ресурси и данни на www.DigitalEconomy.bg.

   • DigitalEconomy.bg дава възможност за създаване и споделяне на дигитално съдържание произведено от Вас. Коментирайки публикациите в платформата, потребителите се съгласяват да НЕ използват нецензурни или вулгарни изрази, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, призиви към расова дискриминация, етническа или религиозна нетърпимост, сексуална дискриминация или насилие, обидни описания на физически, интелектуални или морални качества на представители на медиата или на конкретни публични личности, спам, рекламно съдържание, порнографско съдържание или съдържание, нарушаващо авторските права.

   • получаване на бюлетин от платформата и нейните партньори посредством електронна поща след предварителна заявка на сайта на DigitalEconomy.bg

  6. DigitalEconomy.bg може да промени (наричани „промени” в този документ), да добавя или премахва части от тези Условия за ползване по всяко време. Промените ще бъдат отразени на тази страница. Новите правила влизат в сила веднага след публикуването им. Ваша отговорност е да се запознавате с тези Условия за ползване преди всяко използване на сайта. Продължавайки да използвате услугите на DigitalEconomy.bg, Вие се съгласявате с всички промени. Ако някое от тези Условия за ползване или всички евентуални промени в тези условия , са неприемливи за Вас, моля не използвайте услугите на DigitalEconomy.bg.  

 2. Потребителско съдържание

  1. Потребителското съдържание представлява генерираното от Вас дигитално съдържание на сайта DigitalEconomy.bg

  2. DigitalEconomy.bg не носи отговорност за генерираното (качено/upload) от Вас дигитално съдържание на сайта. Коментарите под статиите, публикувани в сайта, изразяват само и единствено личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра и DigitalEconomy.bg. Администраторите, модераторите или уебмастърът на форума, не носят каквато и да е отговорност за съдържанието и изразените мнения в коментарите под статиите.

  3. Вие приемате, че всяко генерирано от Вас съдържание (включващо, но не ограничаващо се до коментари, ревюта, текст, споделени активности, видео, аудио и снимки, както  и компютърен код и апликации) в рамките на сайта www.DigitalEconomy.bg, може да бъде редактирано, премахвано, модифицирано, публикувано, предавано и показвано от DigitalEconomy.bg. и  вие се отказвате от всякакви права, които може да имате от изменението,промяната или премахването на съдържанието несъгласувано с Вас.

  4. DigitalEconomy.bg не толерира използването на език, който нанася обида и/или дискриминира на основа раса, религия, националност, пол, сексуални предпочитания, възраст, образование, увреждания и прочее. Вие се задължавате да не качвате (upload) или разпространявате в сайта на DigitalEconomy.bg порнографско, клеветническо, нецензурирано, обидно или по друг начин незаконно или противоречащо на морала съдържание. Вие приемате да НЕ публикувате в коментарите под статиите каквито и да е материали или връзки с други уеб сайтове, чрез които се нарушава правото на интелектуална собственост. 

 3. Авторски права

  1. Съдържанието на този уебсайт и технологиите използвани в него (изображения, картинки, текстове, документи, бази данни, компютърни програми, дизайн и друга информация) са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и всички международни актове в сила за Република България, както и релевантните актове на Европейския съюз.

  2. Всички видове текстови, графични, фото и видео материали публикувани в сайта са собственост на DigitalEconomy.bg, освен ако не е посочено нещо друго.

  3. Допуска се използването на текстови и фото материали от този уебсайт при изричното условие, че се цитира източникът с ясно текстово обозначение и посочване на препратка (линк) към www.DigitalEconomy.bg, но само при условие, че това не причинява вреди за DigitalEconomy.bg и предлаганите от сайта услуги.

  4. Всяко възпроизвеждане, разпространение, промяна, публичен показ и др. подобни или свързани действия на част или цялото съдържание на сайта на DigitalEconomy.bg, различно от посоченото по-горе, е забранено и се преследва по предвидения от закона ред, освен ако е налице изрично съгласие за съответния вид използване. Всяко лице, което не съобразява своето поведение с посочените по-горе изисквания, носи гражданскоправна, административна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.

 4. Ограничeна отговорност

  1. DigitalEconomy.bg не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа, употребата или невъзможността за употреба на сайта www.DigitalEconomy.bg. Цялата информация на сайта се предоставя в съответствие с действащото българско законодателство, без гаранция от страна на DigitalEconomy.bg за нейната ненакърнимост и безопасност от злонамерени атаки на трети лица.

  2. DigitalEconomy.bg не носи отговорност за субективни възприятия и интерпретации свързани с точността, пълнотата и/или полезността на информационните ресурси на този сайт.

  3. DigitalEconomy.bg не носи отговорност за информацията (в т.ч. за нейната пълнота и достоверност), съдържаща се в уеб сайтове, към които публикации в настоящият сайт съдържат препратки.

  4. Всякакви мнения, съвети, становища, услуги, оферти или друга информация или съдържание, изразено или предоставено от трети страни на сайта на DigitalEconomy.bg, включително информационни доставчици, коментатори, експерти или потребители на услугите на сайта, изразяват единствено техните лични мнения, а не тези на екипа на DigitalEconomy.bg. DigitalEconomy.bg, нито какъвто и да е доставчик на информация не гарантира за точността, пълнотата или полезността на съдържанието, нито пригодността му за определена цел.

  5. Отговорността за съдържанието на рекламните материали публикувано на сайта на DigitalEconomy.bg, включително гаранцията, че те отговарят на съответното законодателство е единствено на индивидуалните рекламодатели. DigitalEconomy.bg не носи отговорност за съдържанието на рекламните материали, включително и без ограничение, всяка грешка, пропуск или неточност в тях.

Mobile Sliding Menu